" /> UA-119757245-1

Munkatársak

dr. Makra Krisztián
fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan, parodontológia

A Lexodont praxist azzal a céllal nyitottam meg 2016-ban, hogy pácienseimnek a legkorszerűbb ellátást tudjam biztosítani. Rendkívül fontos számomra, hogy minden egyes esetet részletesen megbeszéljünk, hogy olyan megoldást tudjunk közösen választani, amely a páciens érdekeit szolgálja, mellyel hosszútávon elégedettek lehetünk.
Az önálló rendelő megalapítása hosszabb ideje foglalkoztatott, de ezt a lépést nem tudtam volna anélkül meghozni, hogy összehasonlítom a hazai fogászatot a nemzetközi trendekkel. Ezért 2012-ben fél évig Ausztriában dolgoztam, mint helyettes orvos, majd 2014-2016-ig Dániában szereztem tapasztalatokat. Ezzel együtt lehetőségem nyílt számos külföldi kongresszuson, továbbképzésen részt venni, ahol a modern fogorvosi ellátás új eredményeit, technikáit sajátítottam el. Mivel a fogorvoslás rendkívüli mértékben fejlődik, ezeket a vívmányokat napra készen kell követni, hiszen ahogy a mondás tartja, „Jó pap holtig tanul”, mely az orvoslásra hatványozottan igaz.

makra_krisztian

2016 – Lexodont fogorvosi rendelő


2014-2016 – Privát Praxis Dániában


2008-2011 – Parodontológiai Szakvizsga gyakorlati ideje Zsidró Bt., Multident fogászat


2oo5-2o13 – Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga 2008, Amelo Invest Kft.

Szabó Gyöngyi
dentálhigiénikus, asszisztens

dr. Makra Krisztián pácienseinek szájhigiénés kezelését végzem, helyes fogápolás elsajátítását tanítom, hiszen életünk során számos esetben változnak az anatómiai viszonyok a fogak körül, melyek rendszeres gondozást, ellenőrzést követelnek. Azért, hogy minden esetben hosszú távon jó eredmény szülessen a fogászati beavatkozást követően, gyakran előfordul, hogy régi fogápolási szokásainkat tovább kell fejleszteni, az adott környezethez kell igazítani. Fontos számomra, hogy pácienseink elsajátítsák az új módszereket, melyekkel még ügyesebben megőrizhetik szájuk egészségét. Jó látni, hogy a közösen begyakorolt technikával egyre hatékonyabban tisztítják fogaikat, és egyre mosolygósabban érkeznek kontrollvizsgálatokra.

szabo_gyongyi

2007 – óta higiénikusként is dolgozom


2003 – dentálhigiénikusként végeztem a Szentágotai János Egészségügyi Szakképző Iskolájában


1989 – fogászati asszisztensként végeztem a Dolgozók Egészségügyi Szakiskolájában


1988 – óta dolgozom fogászaton


1985 – a Bókay János Eü. szakközépiskolában érettségiztem

dr. Kerekes Fanni
konzerváló fogászat, fogszabályozás

2007 óta dolgozom fogorvosként, ezt akárhogy is szépítjük, már egy évtized, amelynek első részében az esztétikus fogászat iránti érdeklődésem dominálta tanulmányaimat és munkámat. Később saját fogszabályozódásomon felbuzdulva e mellé sündörgött be a fogszabályozás iránti szenvedélyem 2013-tól.

Egészen apró korom óta fogorvos szerettem volna lenni, amit akkoriban még mindenki viccként kezelt, azóta én alkalmazom a humort munkámban érzéstelenítés céljából.

Szakmai előmenetelemből viszont nem csinálok viccet; rendszeresen képzem magam, hogy pácienseimnek szakmai szempontból alapos, beteg oldalról pedig jól érthető és elérhető kezeléseket tudjak nyújtani.

kerekes_fanni

2017 – Lexodont fogászati rendelő


2014 – től Madenta Fogászati Központ (fogszabályozás)


2010-2013 – Bakáts Dentál (fogszabályozó rezidens)


2013 – Fogszabályozás szakvizsga


2007 – Amelo Dental Center (konzerváló fogászat, protetika, fogszabályozás)


2010 – Konzerváló szakvizsga


2002-2007 – Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Privacy Policy Settings